Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Stanna és Panna, a felfedezők - Marica Bábszínháza


Bethlen Téri Színház

2019. szeptember 21. 11:00

a Marica Produkció és a Manna Kulturális Egyesület koprodukciója

Különleges utazás Stannával és Pannával. Lehet-e bejárni a világot, lépésről-lépésre, bolygóról-bolygóra úgy, hogy nem kell zötyögni, átszállni, szállást keresni? Lehet. Stanna és Panna átutazóban mindezt felfedezi a gyerekekkel, bőröndökben, táskákban lapuló tárgyakkal, fantáziával. Meglesik a balettáncos ollót, a tengeri evolúciót és a civilizációt…. na és Tojglit, kiből még nem tudni, ki lesz.

Egyéb nem is kell, mint fantázia és játékkedv, és indulhatunk is a nagy felfedezésre.
A sikeres felnőtt előadás gyermek verziója, hogy a kicsik se maradjanak ki a jóból.

Játsszák: Tárnok Marica és Sz. Nagy Mari

Az előadás időtartama 50 perc.
5 éves kortól ajánlott.


Tárnok Marica bábművész színészként kezdte pályafutását. Tagja volt a Független Színpadnak, a Gergye Krisztián társulatnak, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budapest Bábszínházban és számos független kortárs társulattal is dolgozott. Drámapedagógiai és múzeumpedagógiai programokat, dráma- és bábjáték foglalkozásokat vezet. A Bethlen Téri Színházban már találkozhatott vele a közönség mint kortárs táncos, színész, bábművész, rendező, tartott foglalkoztatót, kézműves foglalkozást, színházi „kulisszajárást”.